Hoe kan mijn IT-bedrijf op de eerste pagina van Google ranken?

Bestudeer die op pagina 1 van Google voor lokale zoekopdrachten

Je hoort vaak dat zoekmarketingbedrijven beloven iemand meteen op de eerste pagina van Google te krijgen, maar ze onthullen niet altijd dat het om betaalde advertenties gaat.

Hoewel advertenties een legitieme manier zijn om die felbegeerde zichtbaarheid van pagina 1 te bereiken, zijn er andere manieren om dit te bereiken via zoekmachineoptimalisatie.

Op de eerste pagina van Google komen is niet onmogelijk en het is niet alleen een marketingpitch. We zullen enkele van de beproefde methoden doornemen die lonend zullen zijn als je een beetje geduld hebt.

Google heeft ongeveer 92% van het wereldwijde marktaandeel van zoekmachines. Daarom hoor je mensen praten over het bereiken van de eerste pagina van Google, en niet Yahoo of Bing. Hoewel de optimalisaties die u helpen de ranglijst op Google te beklimmen, u natuurlijk ook op andere zoekmachines zullen helpen.

In de begintijd van internet was het niet ongebruikelijk dat mensen door verschillende pagina’s met zoekresultaten keken. Het internet was nieuw en glanzend, en adverteerders hadden het nog niet in handen. Je wist dus nooit welke edelstenen je zou kunnen vinden.

Maar in de afgelopen twee decennia is het internet veel drukker geworden en is de aandachtsspanne korter geworden. Mensen willen snel vinden wat ze nodig hebben en komen vaak niet verder dan pagina 1 van een zoekresultaat.

Dit geldt vooral als iemand op zijn smartphone op zoek is naar een lokaal bedrijf. Ze willen een optie vinden en kunnen klikken om ze binnen enkele seconden te bereiken, niet minuten.

Betalen voor een hoge positie op Google is natuurlijk een manier om dezelfde dag nog op de pagina te verschijnen. Dit kan handig zijn voor nieuwe bedrijven of bedrijven die tijd nodig hebben om aan SEO te werken.

Maar advertenties kunnen kostbaar zijn, vooral als er in uw regio veel concurrentie is voor IT-services. Er zijn ook uitdagingen om überhaupt te kunnen adverteren, aangezien Google willekeurig bepaalde soorten IT-gerelateerde advertenties blokkeert vanwege alle fraude die er is voor zaken als ondersteuning op afstand en services voor het verwijderen van virussen.

Een ander voorbehoud bij het gebruik van betaalde advertenties op Google is dat advertenties slechts ongeveer 10% van de pagina 1-kliks ontvangen. De rest gaat naar organische zoekresultaten, dus daar wil je echt je tijd en aandacht aan besteden.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Back To Top